| HOROZ TEĞET GEÇİYOR |
 |
2005-06´da son hafta Fenerbahçe´den aldığı puanla ligde kalan yeşil-siyahlı ekip, bu yı da averajla lige tutundu. 2006-07, 1995-96, 1994-95 ve 1984-85 sezonlarında kümede kalmayı başaran Denizlispor, UEFA Kupası´na da katılmıştı
|
Süper Lig'in Egeli temsilcisi Denizlispor, 18. sezonunu tamamladığı bu yıl da ligde kalmayı başardı. Ligin son haftasına ikili averaj avantajıyla giren Horozlar, Beşiktaş'a yenilmesine rağmen 38 puanlı 3 takım arasında en iyi averaj nedeniyle lige tutundu. Denizlispor, 2005-2006 sezonunda son hafta F.Bahçe'den aldığı 1 puanla kümede kalan yeşil-siyahlılar, 18 yıllık Süper Lig serüveninde 8 kez kıl payı ligde kaldı. Bu süreçte ligin rengi olan Horozlar, kazandırdığı gençler ile ün yaptı.
AVRUPA'DA BOY GÖSTERDİ Denizlispor, 1996-1997 sezonunda ligi 17. sırada bitirerek küme düşme üzüntüsü yaşamıştı. Bir yıl sonra 2. Lig'de şampiyon olarak Süper Lig'e dönen Horozlar, üst üste 10. yılını tamamlarken, 2001-2002 sezonunda ülkemizi UEFA Kupası'nda başarıyla temsil etmişti. Yeşil-siyahlı ekip, bu sezon olduğu gibi, 2005-2006, 1995-1996, 1994-1995, 1984-1985 sezonlarında da lige kıl payı tutunmayı başarmıştı. Başkan Ali İpek, "Bu büyük pazarda tutunmak tabii ki büyük başarı. Şimdi hedef büyüterek yola devam edeceğiz" dedi.
Denizli'de kongre kararı Denizlispor'da yönetim dün acilen toplandı ve olağanüstü kongre kararı aldı. 22 Haziran da yapılması planlanan genel kurulda Başkan Ali İpek'in 4. kez dümene geçeceği öğrenildi. Denizlispor Koleji'nde yapılacak kongrede İpek'in, yönetimde köklü değişiklikler yapacağı gelen haberler arasında. Öte yandan devre arasından Çaykur Rizespor'dan transfer edilen kaleci Özden ile anlaşma zemini aranıyor
Facebook'ta Paylaş
|
Bu haber 102 defa okundu.
Kaynak :
|
|