31 Mart Yerel Seçimlerinin en büyük sürprizlerinden birine imza atan Yeniden Refah Partisi aldığı oy oranıyla ülke genelinde 3’üncü parti olmayı başarmıştı. Beyağaç’ta Yeniden Refah Partisi’nin adayı Sezayi Pütün oyların yüzde 49,95’ini alarak başkan seçilmişti. YSK’nın seçim sonuçlarını onaylamasının ardından mazbatasını alan Pütün, üç dönemdir Beyağaç Belediye Başkanı Mustafa Akçay’dan görevi devraldı. Başkan Pütün, seçimlerde kendisine ve ekibine destek veren Beyağaç halkına teşekkür etti.

Başkan Doğan gençleri yalnız bırakmadı Başkan Doğan gençleri yalnız bırakmadı

“15 YILDAN BU YANA İLÇEMİZE HİZMET ETTİK”

Devir teslim töreni sonrası sosyal medyadan açıklamada bulunan Akçay, “Beyağaç bizim ortak değerimiz. Bundan sonra üstüme düşen ne olursa Sezayi Pütün Başkana destek olmaya devam edeceğim. Onurumuzla, şerefimizle, alnımızın akıyla; Beyağaç Belediye Başkanı olarak 15 yıldan bu yana ilçemize hizmet ettik. Yeni seçilen Beyağaç Belediye Başkanımız Sezayi Pütün’e görevimizi teslim ettik. Rabbime şükürler olsun” dedi.

“TEŞEKKÜRLER BEYAĞAÇ'IM”

Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün, “Bismillah deyip mazbatamızı alarak Beyağaç Belediye Başkanı olarak göreve başladık. Bizleri bu makama layık gören, bu süreçte desteğini, emeğini ve dualarını esirgemeyen çok kıymetli hemşehrilerime teşekkürlerimi sunuyorum. Artık zaman hizmet zamanı… Bizlere oy veren, oy vermeyen diye ayırt etmeden herkese hizmet edeceğiz. Teşekkürler Beyağaç'ım”