11 saat önce GÜNCEL

Pamukkale Belediye Başkanı Ali Rıza Ertemur, basın mensupları ile buluştu. Pamukkale için gece gündüz çalıştıklarını ifade eden Başkan Ertemur, Pamukkale Gençlik Merkezi, Koçaçukur, belediyenin borçları, ilçedeki kaçak yapılaşma, Pamukkale Belediyesi’nin isminin değiştirilmesi başta olmak üzere merak edilenleri yanıtladı.

11 saat önce SİYASET

MHP Denizli Teşkilatı, Muharrem Ayı dolayısıyla parti binası önünde 2 bin 500 kişilik aşure hayrı gerçekleştirdi.

11 saat önce EKONOMİ

Denizli Sanayi Odası (DSO) Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, EYT'li personel sayısı ve Z kuşağının çalışma isteklerinin sanayideki istihdamı olumsuz etkilediğini belirtti. Yaşanan göçmen krizine de işaret eden Kasapoğlu, “Eğer biz göçmenleri çalıştıracaksak, bugün Türkiye'de yaşanan bu iş gücü problemini göçmenler vasıtası ile çözmeye çalışacaksak bunun kurgusunun yapılması lazım” dedi.

11 saat önce YAŞAM

Denizli’de 16 yaşındaki genç motor ustası Canan Doğdu babasının desteğiyle sanayide tamirci dükkânı açtı. Müşterilerinin şaşkın bakışları arasında çalışmalarını sürdüren Doğru, “Tamirciyim dediğimde şaşırıyorlar, sonra tebrik ediyorlar” dedi.

11 saat önce SİYASET

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın belediyelerin SGK'ya olan borçlarını ödemesi çağrısına CHP Genel Başkanı Özgür Özel'den yanıt geldi. Özel, en borçlu belediyelerin AK Parti'den devraldıkları belediyeler olduğunu söyledi ve en borçlu belediyeler arasında Denizli’nin de olduğunu söyledi.

11 saat önce SPOR

Denizlispor Başkanı Ahmet Yalın Yıldırım kamuoyunda fazlaca tartışılan Denizlispor’un kapatılıp yeni kulüp kurularak borçlardan kurtulabileceği konusuna açıklık getirdi. Başkan Yıldırım, ““Denizlispor var oldukça başka alternatif olmayacak” ifadelerini kullandı.

11 saat önce GÜNCEL

Denizli Terziler Konfeksiyoncular Ve Giyim Sanatkârları Odası Başkanı Ahmet Can, Denizli’de tekstil sektörünü değerlenirdi. Tekstil şehri Denizli’nin dünyanın fason üreticisi konumundan kurtulması gerektiğinin altını çizen Başkan Can, markalaşmanın önemine değindi.

11 saat önce EĞİTİM

Üniversite hayali kuran milyonlarca aday için tercih dönemi başladı. Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezinin (ÖSYM) internet adresinden yapılabilecek tercih işlemleri 2 Ağustos'a kadar devam edecek.

11 saat önce YAŞAM

Denizli'nin Tavas ilçesinde kaybolan ve 5 gündür kendisinden haber alınamayan 25 yaşındaki Muhammet Çıralı'nın cansız bedeni, Aydın'ın Kuyucak ilçesinde bulundu.

11 saat önce GÜNCEL

Denizli Büyükşehir Belediyesi Kent Konseyi’nin ‘Yerinde öğreniyoruz’ projesi kapsamında Fatih Sosyal Etkinlik Merkezi’nde açılan gastronomi mutfağında kursiyerlere pide yapımı ile ilgili teorik ve uygulamalı eğitimler veriliyor.