9 saat önce EKONOMİ

İzmir’de geçen hafta düzenlenen üç ayrı fuar, Denizli’nin etkili sunumları ve stantlarıyla sektöre güç verdi. Denizli Ticaret Odası’nın Denizli Teknik Tekstil Merkezi’nin çağ ötesi çalışmaları takdir topladı. Tekstil makineleri ve tekstil ürünleri dünyaya tanıtıldı.

9 saat önce ASAYİŞ

Denizli'de 15 gün önce meydana gelen trafik kazasında ağır yaralanan genç, hastanede yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti.

9 saat önce Genel

Gökpınar’da 2017 yılında başlatılan atık yağların toplanması kampanyası devam ediyor. ‘Yağını dökme, geleceğini kirletme’ sloganıyla yapılan kampanyada 5 litre atık yağ getirene deterjan hediye ediliyor.

12 saat önce ASAYİŞ

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Nihat Zeybekci, Burdur’dan döndüğü sırada Acıpayam ilçesinde meydana gelen kazadaki yaralılara ilk müdahalede bulundu. Trafik kazasında 3 vatandaş yaralandı.

13 saat önce SİYASET

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, telefonda Baklan’lılara seslenerek Denizli ziyareti sözü verdi.

14 saat önce Genel

TMMOB, 70’inci yılını kutlarken mühendislerin, mimarların ve plancıların haklarını savunarak toplum yararına çalışmalar yapıldığını vurguladı. TMMOB Denizli İKK Sekreteri Mehmet Öztürk, basın açıklamasında, düşük ücretler ve iş güvencesizliği gibi sorunlarla mücadele eden kamu çalışanlarının karşılaştığı zorlukları vurguladı.

1 gün önce GÜNCEL

Türkiye’de depolama ömrü en fazla olan ayva Denizli’nin Pamukkale ovasında yetiştiriliyor. Bölgede ayva hasadı başladı. Hasada AK Parti Ekonomi İşlerinden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı ve öneki dönem Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci ve MHP Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz katıldı.

1 gün önce SPOR

Nesine 3. Lig 4. Grup 7. hafta maçında Denizlispor, konuk ettiği Kahramanmaraş İstiklalspor’a 4-0 mağlup oldu.

2 gün önce SAĞLIK

Denizli Beymer Tıp Merkezi’nden Kulak Burun Boğaz ve Baş Boyun Cerrahisi Uzmanı Op. Dr. Gökhan Aydemir, yüz dolguları ile ilgili dikkat edilmesi gerekenler hakkında bilinmesi gerekenleri anlattı.

2 gün önce MAGAZİN

Sadem Sağlık Grubu tarafından hayata geçirilen Sadem Üçler Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi, düzenlenen görkemli törenle kapılarını açtı. Uluslararası Sağlık Turizmi Yetki Belgesi kriterlerini yerine getiren Sadem Bayramyeri Polikliğini, yalnızca bölge halkına değil, uluslararası sağlık turizmi alanında da hizmet verecek.