2. Lig Kırmızı Grup’ta ligde kalma umutları mucizelere kalan Denizlispor’da, futbolcular isyan bayrağını çekti. Daha önce sezon içinde birçok kez antrenman boykotuna giden ve verilen sözlerin yerine getirilmediğini ifade eden yeşil-siyahlı futbolcular, sahipsiz bırakıldıklarını söyledi. Ligde 3 maçı kalan ve hafta sonu İskenderunspor ile karşılaşacak olan temsilcimizde zorlu maç öncesi futbolcular zehir zemberek bir açıklamada bulundu ve şehrin ileri gelenlerine sesledi.

“Ki̇mse Sirtimizi Sivazlamadi” (2)

“VERİLEN ÇEKLER KARŞILIKSIZ ÇIKTI”

Başka çarelerinin kalmadığını söyleyen futbolcular, “Denizlispor futbolcuları olarak bu açıklamaları yapmak için son ana kadar büyük bir sabırla ve hiçbir mücadeleden kaçmadan bekledik ama artık başka bir çaremiz kalmadı. Herkesin Denizlispor'u ne kadar sahipsiz ve tek başına bırakıldığını bilmesini istedik. Hak edişimiz olan 4 maaş, maç başları, 4 primi alamadığımız gibi, içerde kazandığımız bizim için çok anlam ifade eden Somaspor maçı galibiyet primi için verilen çek karşılıksız çıktı. Bu konuyla alakalı kimseyle muhatap bulamadık. Manevi olarak da yanımızda hiçbir şekilde bir itici güç hissedemedik” açıklamasında bulundu

Başkan, hoca, takım ve daha fazlası… Başkan, hoca, takım ve daha fazlası…

“Ki̇mse Sirtimizi Sivazlamadi” (1)
“BAŞKANIMIZIN DESTEĞİNİ ALAMADIK”

31 Mart Yerel Seçimlerinde göreve gelen Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Bülent Nuri Çavuşoğlu’nun desteğini hissedemediklerini belirten yeşil-siyahlı futbolcular, “’Seçim var’ dediler bekledik. Seçilen, Sayın Belediye Başkanımızın mitinglerini izlediğimizde 'Denizlispor benim çocukluğumun takımı, ben bu takımın maçlarını izleyerek büyüdüm! Avrupa’da oynamasından her zaman gurur duydum' cümlelerini duyduğumuzda bize maddi ve manevi destek olacağına inandık ama bugüne kadar o desteği de ne aldık, ne de hissedebildik” dedi.

“MAÇLARA GİDERKEN KİMSE SIRTIMIZI SIVAZLAMADI”

Ligde kalma umutlarını her zaman sürdürdüklerinin altını çizen futbolcular, “Ramazan Bayramı ve öncesinde de hiçbir şekilde bir ödeme alamadık. Her yıl gerçekleşen kulübümüzdeki bayramlaşma dahi yapılmadı. Çaresizlikten federasyona verip hakkımız olanı istediğimizde en kötü biz olduk. Her şeyi bir kenara bırakıp mücadelemizle ve takımdaşlığımızla 'ligde kalma umutlarımızı her ne kadar kimse bize inanmasa da bugüne kadar sürdürdük. Maçlara giderken hiç kimse elimizi sıkıp, sırtımızı sıvazlamadı. Maçlardan önce yada devre aralarında kimse soyunma odamıza gelmedi. Tesisimize gelip kayıtsız şartsız her zaman bize destek olacağını söyleyen bir taraftar grubu maç sonunda takım arkadaşımızın annesi, babası ve kız arkadaşına çok çirkin bir saldırıda bulunup yaralanmalarına sebep oldu. Bu kadar sıkıntı yaşamamıza rağmen futbolcular, teknik ekip ve personel bir yumruk olup var olma mücadelemize devam ettik. Bundan sonrada devam edeceğiz. Her ne kadar bir şeylerin değişmeyeceğini bilsek de İskenderunspor maçına kadar antrenmanlara çıkmama kararı aldık. Biz Denizli şehrine ve bu şehrin ileri gelen insanlarına seslenmek istiyoruz. Bu kulüp çok yalnız ve sahipsiz, bu oyuncular daha iyi şartlarda çalışmayı hak ediyor. Biz güvenebileceğimiz ve sırtımızı yaslayabileceğimiz insanlar istiyoruz. Bizler bundan sonra burada olmayabiliriz. Bu takım Denizli şehrinin takımı olsun ve genç değerlerine sahip çıksın” diyerek sorunlarını dile getirdi.