Denizlispor’un TFF 2. Lig’in 35. haftasında sahasında karşılaştığı ve 2-2 berabere kaldığı 68 Aksaray Belediyespor maçının ardından futbolcular takım otobüse bineceği sırada futbolcu Mehmet Ali Ulaman’ın ailesi ve kız arkadaşı taraftar grubu tarafından saldırıya uğradığı iddia edildi.

“AİLEMİN DURUMU GAYET İYİ”

Sosyal medyadan konuyla ilgili açıklamada bulunan genç futbolcu, “Geçtiğimiz Pazar oynadığımız Aksaray maçının akabinde, anneme babama ve kız arkadaşıma kendi taraftarımız demekten utandığım Kara ordu denilen grubun çirkince ve insanlık dışı saldırısından sonra, bir açıklama yapma gereğinde hissediyorum. İki kadının üstüne yürüyüp hakaretler sarf edecek kadar insanlıktan nasibini almamış, bir futbolcunun annesini yerde sürüklemekle yetinmeyip, 57 yaşındaki babamın kafasında davul parçalayıp darp etmekten çekinmeyen, kendini bilmez şahısların, taraftarlık adı altında bizlerin yanında olma gibi bir niyetinin olmadığını tekrardan anlamış oldum. Benim ve ailemin durumu gayet iyi. Yanımızda olan herkese çok teşekkür ederim. Bu alçakça saldırının arkasında olanların en kısa sürede cezalarına kavuşması için elimden geleni yapıp mücadele edeceğimi biliniz” ifadelerini kullandı.

F1 yarışları Türkiye’ye geri dönüyor F1 yarışları Türkiye’ye geri dönüyor

KARA ORDU YANIT VERDİ; “KAMERA KAYITLARI MEVCUT”

Mehmet Ali Ulaman’ın açıklamalarına sosyal medyadan yanıt veren Grup Kara Ordu Taraftar Grubu, “ Stadyumda olanlarınız görmüşlerdir grubumuz artık hazmedemeyip maç bitmeden pankartlarını toplayıp çıkmış, ve giden kötü gidişatı tepki amaçlı hiç bir futbolcunun ismi kullanılmadan ne bir küfür nede kötü söz söylemeden protesto ettiği sırada bir futbolcunun ailesi alınan kötü sonuca kızan zaten haliyle gergin kalabalık grubun içine girip, bazı bayan taraftarlara laf atıp kavga edip tüm grubu tahrik etmişlerdir. Bahsi geçen bayan ile bir bayan taraftar, ve yine bahsi geçen futbolcunun babası ile de bir taraftar kavga edip olay grup büyüklerimiz ve emniyet yetkilileri tarafından ayırılmıştır. Karakolda kamera kayıtları mevcut olup olayda herkes saldırıyı gerçekleştirdi tarzında konuşanlar gidip izleyebilirler” açıklamasında bulundu.