Denizli’de hırsızların yeni yöntemi görenleri hayrete düşürdü. Denizli’nin Pamukkale İlçesine bağlı Asmalıevler Mahallesinde bir apartmanı mesken belirleyen 2 kadın ve 1 çocuktan oluşan hırsızlık çetesi, bayram öncesinde ve sonrasında kapı dürbünlerine boş kâğıt parçaları yapıştırdı. Tekrar aynı apartman dairesine giden hırsızlar kapı dürbünlerinden kâğıt parçalarının alınmamasından dairede yaşayanların evde olmadığını tespit ederek hırsızlık yaptı. Hırsızlar giremedikleri evlerin kapı önünde bulunan ayakkabılara çalarken, yaşanan olay bu kadarına da pes dedirtti.

Hirsizlarin Yöntemi̇ Pes Dedi̇rtti̇! (7)

GÜVENLİK KAMERASINA YAKALANDILAR

Hırsızlar boş olduğunu tespit ettiği eve girerken, çete elemanlarının rahat tavırları da dikkatlerden kaçmadı. Apartman güvenlik kamerasına yansıyan görüntülerde hırsızlar önce girecekleri dairenin önünde bir süre bekliyor. Ardından kapıyı açmayı başaran hırsızlardan biri içeriye girerken, diğer arkadaşı ise kapıda nöbet tutuyor. Hırsızlar olayın ardından olay yerinden hızla uzaklaşırken, kadın hırsızın gülücükler saçması dikkatlerden kaçmadı.

Hirsizlarin Yöntemi̇ Pes Dedi̇rtti̇! (6)

“KAĞITLARI TOPLADIK, YİNE DE YAPMAYA DEVAM ETTİLER”

Apartman sakinleri olarak yaşadıkları olayın sinir bozucu ve üzücü olduğunu ifade eden Baha Semih Karabulut, hırsızlık olayının bir defa ile sınırlı kalmadığını söyledi. Kapı dürbünlerine yapıştırılan kâğıtların tekrar tekrar yapıştırılması ile hırsızlık olabileceğini düşündüklerini ifade eden Karabulut, “Kapılarımızın dürbünlerine kâğıt yapıştırıyorlar ve bu kâğıdın alınmadığı zaman bizim evlere girmediğimizi düşünüyorlar. Evlere girmeye çalışıyorlar, giremedikleri evlerde de kapıların önündeki ayakkabılar alıyorlar. 'Boş dönmeyelim' diyorlar. Olay ilk olarak Ramazan Bayramı’nda başladı. Apartmanda oturan insanlar bayram için memleketlerine tatile gittiğinde bu şekilde evlere giriyorlar. Sonrasında biz yapıştırılan kâğıtları topladık ve tekrardan yapmaya devam ettiler. Bu olay 2-3 defa yaşandı” dedi. Öte yandan, daire sahiplerinin ihbarı üzerine adrese gelen polis ekiplerinin yaptıkları incelemelerin ardından hırsızlık olayının şüphelilerinin yakalanması için çalışma başlattığı öğrenildi.

İhlas Haber Ajansı

Hirsizlarin Yöntemi̇ Pes Dedi̇rtti̇! (5)

Pikniğe değil zehirlemeye gelmişler Pikniğe değil zehirlemeye gelmişler

Hirsizlarin Yöntemi̇ Pes Dedi̇rtti̇! (1)