PirayeDenizli eğlence sektörüne hızlı bir giriş yaptı. Ünlü sanatçı Niran Ünsal’ın sahne aldığı gece büyük beğeni topladı. İş insanı Serdal Polat ve Rıdvan Şimşek ortaklığında hizmete giren restoranın açılışına Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Honaz Belediye Başkanı Yüksel Kepenek, Denizli Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Uğur Erdoğan, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. Açılış kurdelesi protokol üyeleri tarafından kesilirken, davetliler unutulmaz bir geceye tanıklık etti.

P2

SEVİLEN ŞARKILARINI SESLENDİRDİ

Açılışta sahne alan ünlü sanatçı Niran Ünsal en sevilen şarkılarını davetliler için seslendirdi. Gece geç saatlere kadar Niran Ünsal’ın şarkılarıyla eğlenen misafirler iş insanı Serdal Polat’a teşekkür ederek, işletmenin hayırlı olmasını diledi.

P4

“EĞLENCE SEKTÖRÜNE PİRAYE İLE ADIM ATMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUZ”

Çok mutlu olduklarını ifade eden Denizlili iş insanı Serdal Polat, “Denizli’de ticaret ile uğraşıyorum. SP yapı inşaat firmasının sahibiyim. Eğlence sektörüne de adım atmak istedim. Eğlence sektöründe Denizli’ye güzel daha kaliteli hizmet verebilmek için ‘Piraye’ ismini verdiğimiz restoranımızı bugün açıyoruz. Yemeklerimiz ve çalışanlarımız ile çok iddialıyız. Yeni bir soluk kazandırdığımızı düşünüyoruz. Bütün Denizli halkını bekliyoruz. Nasip olursa farklı şehirlerde de şubeler açmayı planlıyoruz. Geceye katılım sağlayan herkese çok teşekkür ederiz” dedi.

Ünlü manken Tuğba Özay Çal’a hayran kaldı Ünlü manken Tuğba Özay Çal’a hayran kaldı

P6

“DENİZLİ GECE HAYATI ANLAMINDA BÜYÜK BİR RENK KAZANDI”

İşletmenin reklam yüzü ve marka danışmanı Daire215 Ajans Medya Tanıtım sahibi Hasan Balkanay, “Denizli gastronomi ve eğlence mekânı anlamında yeni bir yer daha kazandı. İş insanı Serdal Polat ve girişimci ortağı Rıdvan Şimşek’in açtıkları ‘Piraye’ açılışını da Niran Ünsal ile taçlandırdık. Tüm Denizli’ye hayırlı olsun. Kendilerine bol kazançlar ve başarılar diliyorum” dedi. Denizli’de son dönemde çok fazla işletmenin açıldığını ifade eden Balkanay, “Denizli’de sosyalleşme ve gece hayatı anlamında büyük bir renk kazandı. Tatlı bir rekabet oluştu. Bizler de Daire215 olarak birçoğu ile işbirliği içinde reklamlarını yönetiyoruz. Mutluyuz, Denizlimiz her anlamda her geçen gün gelişiyor. Herkese başarılar diliyorum” diye konuştu.

P7

P1

P10

P5

P8

P9

P11

P12