Özel seçim öncesi söz vermişti Özel seçim öncesi söz vermişti

Acıpayam önceki dönem belediye başkanı Hulusi Şevkan, belediyenin borç stokunu paylaştı. Şevkan seçimden önceki 30-40 gün içerisinde belediyeye personel alındığı iddiaları hakkında “Bu tamamen asılsız. Sanırım yanlış bir duyum oldu inancındayım. GES'imize alınacak bekçi ve elektrik teknikerini bile biz yeni yönetime seçim sonrası kim gelirse onun alması için boş bıraktık.” dedi. Belediyenin mevcut borcunu da paylaşan Şevkan, 140 milyon 478 bin lira borçla belediyeyi devrettiğini duyurdu.

Şevkan, Acıpayam Belediyesi’nin Borcunu Açıkladı (1)

“Çok saygıdeğer Acıpayam halkına bilgi anlamında duyurumdur” diyen Şevkan, “Yerel seçimler sonrası belediyelerimizi devralan yeni arkadaşlarımız haklı olarak belediyelerinin mali tablosunu kamuoyuyla paylaşma ihtiyacı duymaktadırlar.  Ben de önceki belediye başkanınız olarak teslim ettiğim belediyemizin mali tablosunu bizzat yayınlayarak yönetime gelen arkadaşlarımızın rahat hareket etmelerini sağlamak istiyorum. Aşağıda belediyemizin bugün itibariyle borçlarını göreceksiniz. Bunun ayrıntısını hem yeni göreve gelen arkadaşlarımız hem de mali işler müdürlüğümüz ayrıca yapacaklardır diye düşünüyorum" ifadelerini kullandı.

“KİM GELİRSE ONUN ALMASI İÇİN BOŞ BIRAKTIK”

Belediyeye seçim öncesi 30-40 kişinin alındığı iddialarının gerçeği yansıtmadığını söyleyen Şevkan, “Bu tamamen asılsız. Sanırım yanlış bir duyum oldu inancındayım. GES'imize alınacak bekçi ve elektrik teknikerini bile biz yeni yönetime seçim sonrası kim gelirse onun alması için boş bıraktık. Kıymetli Acıpayamlı kardeşlerim ayrıca partim başka bir kardeşimizle yola devam kararı alınca bildiğiniz üzere aday olmadım. Ve o andan itibaren gelecek arkadaşlarımıza yük olacak herhangi bir tavır içinde olmadım. Belediye çalışmalarımıza ise kendim devam ediyormuş gibi sürdürdüm hiç aksatmadık. Bu tür duyumların toplumumuzda olumsuz duygular meydana getirmemesi için belediye başkanlığından ya da benim şahsımdan bilgi alınabilir. Ayrıca insan kaynakları müdürlüğünden de bilgi edinilebilir." dedi.

Şevkan, Acıpayam Belediyesi’nin Borcunu Açıkladı (2)