SPOR

Yeşil-siyahlıların kaderi belli olacak

Aksaray maçının uzatma dakikalarda yediği golle sahadan 2-2’lik skorla ayrılan Denizlispor’da umutlar tükendi. Yeşil-siyahlılar ligin kalan haftalarında İskenderunspor, Uşakspor ve Belediye Derince ile karşılaşacak ve rakiplerinin alacağı sonuçları bekleyecek.

Tarihinde ilk kez mücadele ettiği TFF 2. Lig’de büyük hüsran yaşayan Denizlispor ligde çıktığı 33 maçta sadece 29 puan topladı son 3 haftaya 18’inci sırada girdi. Yeşil-siyahlılar ligden düşme potasının üzerinde yer alan Belediye Derince’nin 5 puan gerisinde yer alıyor. Temsilcimiz kalan son haftada; sırasıyla deplasmanda play-off mücadelesi veren İskenderunspor, iç sahada Uşakspor ve son hafta deplasmanda direkt rakiplerinden Belediye Derince ile karşılaşacak. Yeşil-siyahlılar kalan 3 maçını kazanırsa ligde 38 puana yükselecek ancak bu puanda temsilcimize yetmeyebilir. Rakiplerinin de kalan haftalarda puan kayıpları yaşaması gerekecek. Özcan Bizati’nin öğrencileri kalan 3 maçtan 2’sinde puan kaybı yaşarsa tarihinde ilk kez 3. Lige düşecek.

6 TAKIMDAN 3’Ü DÜŞECEK

Son 3 haftaya girilirken 35 puanlı Arnavutköy Belediyespor ile Etimesgut Belediyespor, 34 puanlı Belediye Derince ile Sarıyer, 33 puanlı Düzcespor ve 29 puanlı Denizlispor ligde kalmak için savaş verecek. Ligde 5 puana sahip olan Uşakspor haftalarda önce 2. Lige veda etmişti.