Acıpayam’da kursiyerlerin 2023-2024 eğitim öğretim yılı boyunca el emeği ve göz nuru ile hazırladıkları ürünlerin yer aldığı sergi açıldı. Acıpayam Gençlik ve Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen etkinliğe; Acıpayam Kaymakamı Ramazan Cankaloğlu, Acıpayam Belediye Başkanı Levent Yıldırım, Cumhuriyet Başsavcısı Hacı Şammas Altan, Acıpayam İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman İzgi, STK temsilcileri, kursiyerler ve çok sayıda davetli katıldı. Etkinlikte halk oyunları ekibinin gösterisi büyük beğeni topladı, program defile sunumu ve Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi öğretmen ve kursiyerlerinden oluşan müzik grubunun dinletisi ile devam etti.

Acipayam’da Yil Sonu Sergi̇si̇ Beğeni̇ Topladi

“AİLE BÜTÇELERİNE KATKI SAĞLIYORLAR”

Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Mehmet Selçuk, “Kurum olarak eğitim öğretim yılının açılmasından bu yana, 153 farklı alanda 373 tane kurs açmış bulunmaktayız. Açılan bu kurslarımıza 4bin 814'ü kadın, 2 bin 993'ü de erkek olmak üzere toplam 7 bin 807 kursiyer kayıt yaptırmıştır. Bugün itibariyle spor ve kişisel gelişim kurslarımızın dışındaki kurslarımızın çoğunda ürün satışı yapılmakta ve kursiyerlerimiz aile bütçelerine makul seviyede bir katkı sağlamaktadırlar. Ayrıca iki tane döner sermaye işletmemiz de kadın istihdamı sağlamada önemli başarılara imza atmaktadır. Asıl hedefimiz mesleki kursların sayısını artırarak her bir kursumuzun birer üretim merkezi olmasını sağlamaktır” diye konuştu.

‘Denizli’de üretilen ürüne başka marka vuruluyor’ ‘Denizli’de üretilen ürüne başka marka vuruluyor’

Acipayam’da Yil Sonu Sergi̇si̇ Beğeni̇ Topladi (2)

Açılış programının sonrasında protokol heyeti sergi salonuna geçerek Acıpayam Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün kursiyerlerin yıl boyunca el emekleri, göz nuru ile hazırladıkları ürünlerinin yer aldığı serginin açılışı gerçekleştirildi. Protokol sergide yer alan tüm stantlarda usta öğreticiler ve kursiyerlerden eserleri hakkında bilgiler aldılar.

Acipayam’da Yil Sonu Sergi̇si̇ Beğeni̇ Topladi (1)

Kaynak: Haber Merkezi