Bağımsız Pamukkale Belediye Başkan Adayı Mustafa Altıkulaç, Denizli Gazeteciler Cemiyeti’nde basın açıklamasında bulundu. “Vatan, millet ve hizmet aşkıyla yanan, projeleri olan bağımsız ama güçlü bir belediye başkan adayıyız” diyen Altıkulaç, belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçireceği projeleri hakkında bilgiler verdi.

Altıkulaç, “Gez Türkiye’yi gör Denizli’yi adı altında projemiz var. Pamukkale’de ‘Hierapolis AVM’ oluşturup, 81 ilin yöresel ürünlerinin tanıtımı ve satışı için hizmet sunulacak. Bölgemiz sınırlarında Pamukkale sanayi sitesi kurulacak. Ankara asfaltı üzeri; Akhan Mahallemize işyeri ve konut projeleri ile şehrimize yakışır bir giriş inşa edeceğiz. Ekonomik durumu araştırılarak 20 yıl kira ödemesi şartıyla yeni evlenen her çifte Pamukkale konutlarından bir daire vereceğiz. İmar edilen konutlara yağmur suyu toplama merkezi yapacağız” diye konuştu.

Pamukkale Beton Santrali kuracağını söyleyen Altıkulaç, “İlçemizin inşaat maliyetlerini düşüreceğiz. Reklam bütçesini okullardaki çocuklarımıza spor, resim, müzik, tiyatro aktiviteleri ve sabahları kuruyemiş ikram edilecek. Okular arası turnuvalar düzenlenecek. Lisans mezunu engelli vatandaşlarımıza belediyede masa başı iş imkanı sağlayacağız. Pamukkale ilçemize bağlı yakın köylerden başlamak üzere bütün köylerimizi yeniden inşa edeceğiz” ifadelerini kullandı.