Denizli’de düzenlenen Çameli Elmalı Mahallesi Geleneksel 2. İftar Programı, hemşehrileri aynı sofrada buluşturdu. Programa Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da katıldı.Denizli’de yaşayan Elmalı Mahallesi sakinleri iftar programında bir araya geldi.2F42C764 7490 494B 8C81 1Bd09A412849

Çameli  Belevi Mahallesinde İftar  Buluşması
Çameli Belevi Mahallesinde İftar Buluşması
İçeriği Görüntüle

Programa katılan Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan, vatandaşlarla birlikte iftarını açtı.Ramazan ayının birlik ve beraberlik ruhunun hissedildiği programda hemşehrilerle sohbet eden Arslan, vatandaşlarla yakından ilgilendi.

1Eefd5A7 Eba0 4C4D 9C0A F8F8B5Aaba8A

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada Ramazan ayının manevi iklimi ve dayanışma duygusu paylaşıldı.Aynı sofrada buluşan vatandaşlar ise birlik ve beraberliğin önemine vurgu yaptı.

Muhabir: Haber Merkezi1