AK Parti Denizli İl Başkanı Yücel Güngör, 31 Mart’ta CHP’ye geçen Büyükşehir ve ilçe belediyelerinde yaklaşık 1.5 ay süre geçmesine rağmen gördükleri tek manzaranın ‘tabela belediyeciliği’ olduğunu söyledi. Başkan Güngör, “Borçları belediyelerin binalarına heyecanla astılar ancak CHP’li Merkezefendi Beeldiyesi’nin borçlarını aynı şekilde asmaya cesaret edemediklerini gördük. Ayrıca Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın resmini odalardan indirdiler, adını taşıyan alanlardan ismini kaldırdılar. Halk bunun hesabını 2028 Cumhurbaşkanlığı seçimi ve 2029 yerel seçimlerinde soracaktır. Seçimlerin üzerinden 1.5 ay geçti ve gördüğümüz tek manzara ‘Denizli Büyük Tabela Belediyesi’ olmuştur. CHP'li Büyükşehir Belediye Başkanı ve CHP'li ilçe belediye başkanlarına ‘Tabela Belediyeciliği’ni Denizli ile tanıştırdıkları için teşekkür ediyorum” diye konuştu.

“Erdoğan’in İsmi̇ni̇ İnsanlarin Gönlünden Nasil Si̇leceksi̇ni̇z”(2)

“MİLLETİMİZİN VERDİĞİ KARAR BAŞIMIZIN ÜSTÜNEDİR”

“31 Mart’ta milletimizin Denizli’de verdiği karar başımızın üstünedir” diyen Başkan Güngör, “Milletimizin bize yüklediği, görev ve sorumluluğun farkındayız. Seçimlerin üzerinden yaklaşık 1.5 ay geçmesine rağmen bahane üretmekten başka henüz hiç bir şey göremedik. Borçları tabela yaptırıp belediye binalarına astılar, Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ismini sildiler. Yani CHP'li belediye başkanları seçimden bu güne tabela belediyeciliğinden öte bir icraatlarını yerine getiremediler. Özellikle Denizli’miz su fiyatında yapılacak olan yüzde 50 indirimi ve emeklilerimiz için verilecek olan maaş desteğini dört gözle beklemektedir. Ayrıca seçim döneminde verdikleri diğer vaatlerinde birebir takipçisi olacağız'” ifadelerini kullandı.

“ERDOĞAN’IN İSMİNİ İNSANLARIN GÖNLÜNDEN NASIL SİLECEKSİNİZ?”

AK Parti Genel Başkanı ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın ismini tabeladan silseler de, insanların gönlünden silmeye asla güçlerinin yetmeyeceğini söyleyen Başkan Güngör, “ Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın 1994 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını kazanmasıyla birlikte Türkiye'de 'Çöp', 'Çukur' siyaseti tarihe karıştı. Cumhurbaşkanımızın gösterdiği hedefler doğrultusunda başta Denizli’miz ve ilçelerimiz olmak üzere AK Belediyecilikle yönetilen yerler de adeta halka hizmet seferberliği başlatıldı. “Gerçek Belediyecilikle”, “Halka hizmet, Hakka Hizmettir” şiarıyla gece gündüz çalışan, taş üstüne taş koyan AK Partili Belediye Başkanları hiçbir mazeretin arkasına saklanmadı. Aynı performansı CHP'li belediye başkanlarından da bekliyorduk ama seçimden bu yana 1,5 ay geçmesine rağmen tabela belediyeciliği dışında kendilerinden hiçbir çalışma göremedik. Seçim vaatlerinden hiç biride başlamadı. Tabeladan isim silmekle büyük icraat yapılmış olunmuyor. O sildiğiniz Recep Tayyip Erdoğan ismini insanlarımızın gönlünden, dualarından nasıl sileceksiniz?” diyerek sert çıktı.

Başkan Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı Başkan Yılmaz'dan 19 Mayıs mesajı

“VERİLEN SÖZLERİN TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ”

Seçim zamanın da söz verilen projelerin hepsinin yerelde takipçisi olacaklarını hatırlatan İl Başkanı Güngör, “Denizli'miz her şeyin en güzelini hak ediyor. Seçim çalışmaları kapsamında yapılacağı açıklanan tüm projelerin takipçisi olacağız. Seçimden bu yana hiçbir şey yapmayan CHP'li belediye başkanlarının, belediyecilikte sınıfta kalacakları çok belli. Biz ilk günkü gayretle Genel Başkanımız ve Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bize gösterdiği hedeflere ulaşmak için durmadan dinlenmeden 2028 genel seçim ve 2029 yerel seçim için çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu.