Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, merkez ve kırsal mahalleleri ziyaret ederek belediye yatırımlarını yerinde inceledi, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Duran Çeşmesi mevkiinde yapımı devam eden Alparslan Türkeş Parkı’nda da incelemelerde bulunan Başkan Şevik, 29 Ekim’de açılacağının müjdesini verdi.

Buldan Belediye Başkanı Mustafa Şevik, ilçe genelinde yapımı devam eden belediye yatırımlarını ziyaret ederek, çalışmalarla ilgili bilgi aldı. Belediye Fen İşleri Müdürü Adil Cabaroğlu’nun eşlik ettiği ziyarette ilk olarak Duran Çeşmesi Mevkii’ndeki Alparslan Türkeş Parkı’nda incelemelerde bulundu, park açılışı için gün verdi.

29 EKİM’DE HİZMETE GİRECEK

Denizli’nin adı yeşille anılan ilçelerinden olan Buldan’a yeni alanlar kazandırmak için çalışmalarına devam eden Başkan Şevik, Buldan Belediyesi tarafından projelendirilen ve yapımına başlanan Alparslan Türkeş Parkı’nda çalışmaların hızla devam ettiğini belirten Başkan Şevik, “Duran Çeşmesi mevkiinde yapımına başladığımız Alparslan Türkeş Parkı, Buldan’ın prestij alanlarından biri olacak. Burada vatandaşlarımız hem düğün, sünnet gibi merasimlerini yapabilecek hem de ailelerin çocukları ile hoşça vakit geçirebilecekleri, dinlenebilecekleri yeni bir yaşam alanını ilçemize kazandırmış olacağız” dedi.

Alparslan Türkeş Parkı’ndaki eksikliklerin bir an önce tamamlanması için ekiplerine talimat veren Başkan Şevik, “Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100. yıl dönümünü kutlayacağımız 29 Ekim’de burasını halkımızın hizmetine açmak istiyoruz” diye konuştu.

BAŞKAN ŞEVİK, 1 GÜNDE 6 MAHALLEYİ ZİYARET ETTİ

Alparslan Türkeş Parkı’ndaki incelemelerinin ardından Bölmekaya, Bozalan, Derbent, Hasanbeyler, Gülalan ve Dımbazlar mahallelerini ziyaret eden Başkan Şevik, belediye yatırımlarını yerinde inceledi. Bölmekaya Mahalle Muhtarı Ünal Kırmızıoğlu, Bozalan Mahalle Muhtarı Mustafa Kılınç, Derbent Mahalle Muhtarı Yaşar Öz, Hasanbeyler Mahalle Muhtarı Kadir Gür ve Gülalan Mahalle Muhtarı Süleyman Girgin ile bir araya gelerek mahallenin eksikliklerini yerinde tespit eden Başkan Şevik, belediyeciliğin sahada yapılması gerektiğini vurgulayarak, “Halkımız için halkımızla hizmet için yola çıktık. Doğru kararları almak için sürekli sahada olmamız gerekiyor, günün yarısı sahadayız, özellikle hizmet bakımından eksik olan mahallelerde pozitif ayrımcılık yaparak yoğun bir şekilde çalışıyoruz. Halkımızın gönlüne girerek çalışmalarımızla onların yaşam kalitelerini yükseltmek için çalışmalarımız devam ediyor” dedi.