Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün ve Belediye Meclis Üyesi Barış Kısa, Kuşadası Belediye Başkanı Ömer Günel'in ev sahipliğinde gerçekleşen Doğal Şehirler Birliği ve Küresel Belediye Başkanları İmza Töreni ile Doğal Şehirler Birliği Meclis Toplantısına katıldı. Litvanya Cumhuriyeti Ankara Büyükelçisi Ricardas Degutis ve AB yetkililerinin de katıldığı toplantıda; iklim değişikliğiyle mücadele, enerji dönüşümü ve sürdürülebilir şehircilik konularında önemli bilgiler edinildi.

Beyagac Ab Dogal Sehirler Birligine Uye Oldu

600 pehlivan ata sporunu yaşatmak için kol bağlayacak
600 pehlivan ata sporunu yaşatmak için kol bağlayacak
İçeriği Görüntüle

Tören sonunda; Beyağaç Belediyesinin, Avrupa Birliği Enerji Geçişi Projesi (EU4Energy Transition) kapsamında oluşturulan "Çok Düzeyli Yönetişim Platformuna (MLGP4Climate)" resmen katıldığını gösteren sertifika, Litvanya Ankara Büyükelçisi Degutis tarafından Beyağaç Belediye Başkanı Sezayi Pütün'e teslim edildi.

Beyağaç Belediyesi olarak iklim değişikliğiyle mücadele, enerji dönüşümü ve sürdürülebilir şehircilik konularında önemli adımlar attıklarını belirten Başkan Sezayi Pütün, "Beyağaç'ımız için çevreci ve sürdürülebilir adımlarla yol almaya devam ediyoruz. Beyağaç'ımızın doğal güzelliklerini daha geniş kitlelere tanıtmak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz" dedi.