CHP Denizli İl Örgütü 19 ilçede danışma kurulu toplantılarını tamamladı. 11 Mayıs’ta Kale’de başlayan ilçe danışma kurulları hafta sonunda Pamukkale ilçe danışma kurulunun toplanması ile sona erdi. CHP’de il danışma kurulu toplantısı ise 23 Haziran’da Büyükşehir Belediyesi Kongre ve Kültür Merkezi’nde yapılacak.

Chp’de Yol Hari̇tasi Çi̇zi̇ldi̇ (2)

KAYBEDEN ADAYLAR DA KATILDI

İl Başkanı Ali Osman Horzum önderliğindeki danışma kurulu toplantılarına il ve ilçe yöneticileri, partinin kadın kolları, gençlik kolları, Denizli Milletvekili Şeref Arpacı, belediye başkanları, seçimin kaybedildiği ilçelerde belediye başkan adayları ve üyeler katıldı. Horzum toplantıların son derece verimli geçtiğinin altını çizdi. Danışma kurullarından bundan sonraki sürecin masaya yatırıldığını, seçim sonuçlarının kritiğinin yapıldığını, seçim sürecinde yapılan hataların değerlendirildiğini kaydeden Horzum; “Hemen her konuda kahsamlı değerlendirmeler yaptık. İlçe danışma kurullarımızın ardından her ilçemiz için raporlar hazırlandı. İl danışma kurulunun da ardından tüm bu raporlar genel merkeze iletilecek” ifadelerini kullandı.

Chp’de Yol Hari̇tasi Çi̇zi̇ldi̇ (3)

“HER İLÇEYE AYRI YOL HARİTASI”

Özel Denizli’yi örnek gösterdi Özel Denizli’yi örnek gösterdi

Kurul toplantılarında her ilçe için izlenecek yol haritasının ayrı ayrı değerlendirildiğini belirten Horzum, “Özellikle seçim kaybettiğimiz 4 ilçede danışma kurullarından ayrı olarak komisyonlar oluşturduk. Komisyon sahada çalışmalar, araştırmalar yürütüyor. İncelemeler yapıyor. Eksiklerimiz bulunacak. Bu ilçeler için özel olarak raporlar hazırlanacak. İlçe danışma kurullarından çıkan rapor ile komisyon raporu birlikte değerlendirilerek bu dört ilçemizde farklı bir çalışma yürüteceğiz” diye konuştu.

“ELEŞTİRİLERİ DİNLEDİK”

Danışma kurulu toplantılarına gösterilen katılımdan ve katılımcıların eleştiri ve önerilerinden memnun olduğunu belirten Horzum, “Şu unutulmamalıdır ki mihenk taşı örgüttür. Örgütümüzle yaptığımız toplantılarımız son derece verimli geçti. Katılımcılarımızın eleştirilerini, önerilerini, taleplerini dinledik. Gereğini yapacağız.  Özellikle eleştiri getiren, fikrini paylaşan, önerisini bizden esirgemeyen partililerimize teşekkür ediyorum. Örgütün gücünü Denizli’de daha fazla hissettirmek istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Kaynak: Haber Merkezi