CHP’de Ege Bölgesi İl Başkanları Toplantısı İzmir’de gerçekleşti. İzmir İl Başkanı Şenol Aslanoğlu’nun ev sahipliğindeki toplantıya Muğla İl Başkanı Zekican Balcı, Kütahya İl Başkanı Tamer Yenikaya, Afyonkarahisar İl Başkanı Faruk Duha Erhan, Aydın İl Başkanı Hikmet Saatçı, Manisa İl Başkanı İlksen Özalper, Uşak İl Başkanı Sevinç Yazgan ve CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum katıldı. Buluşmanın ardından gerçekleştirilen ortak basın toplantısında CHP Denizli İl Başkanı Ali Osman Horzum iktidar mesajı verdi. “Tüm Türkiye’deki CHP il başkanlarının tek derdi vardır. O da, dertsiz kedersiz huzur içinde bir Türkiye’dir. AK Parti iktidarının, halkımıza yaşattığı bu yokluk ve yoksulluk düzenine önce yerel yönetimlerimizle, çok yakında da genel iktidarı kazanarak son vereceğiz” dedi.

Horzum; “İkti̇dari Kazanacağiz” (4)

“ARTIK DENİZLİ’DE DEMOKRASİYLE TANIŞTI”

“Çeyrek yüzyıl önce kaybettiğimiz Denizli’yi, 25 yıl sonra kazanan il başkanı olmanın gururunu yaşıyoruz” diyen Başkan Horzum, “Yıllarca içimizde bir acıydı. İzmir’i bir ev olarak kabul edersek Denizli onun bahçesiydi ve İzmir’e baktığımızda demokrasiyi görüyorduk ancak Denizli’ye baktığımızda ne yazık ki bunu göremiyorduk. Artık Denizli’de demokrasiyle tanıştı. İnsana değer veren, insan odaklı bir yönetimle tanıştı. Genel Başkanımız Özgür Özel’in de dediği gibi seçimin ertesi günü, bir dahaki seçimin ilk günüdür. Bu şiarla beraber çalışmalarımıza başladık. Genel iktidarı kazanmak için elimizden geleni yapacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın” ifadelerini kullandı.

“İLÇELERİMİZ VE BELDELERİMİZ, BİZİM ONURUMUZ VE NAMUSUMUZDUR”

31 Mart Yerel Seçimlerindeki başarıda en büyük payın CHP Genel Başkanı Özgür Özel’e ait olduğunu belirten Horzum şu ifadeleri kullandı;

“Bugün karşınıza, Ege Bölgesinin tamamını kırmızı renge büründürmüş, halkımızın çok uzun süredir beklediği halktan yana belediyecilik anlayışını örgütleri ile birlikte tüm Egeye yayan, Ege Bölgesinin Cumhuriyet Halk Partisi İl Başkanları olarak çıkmanın gurunu yaşıyoruz. En başta ifade etmemiz gerekir ki, bizlerin bu gururu yaşanmasında, halkımızın özlediği belediyecilik anlayışına kavuşmasında ve CHP’nin Türkiye’nin birinci partisi olmasındaki en büyük pay ve emek, Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’e aittir. Sayın Genel Başkanımızın kurmayı başardığı Türkiye İttifakını, bizlerde İzmir’de, Denizli’de, Muğla’da, Aydın’da, Manisa’da, Afyonkarahisar’da, Kütahya’da, Uşak’ta ve Egenin bir parçası olarak gördüğümüz Balıkesir’de kurduk ve ortaya kıpkırmızı bir Ege haritası çıkarttık. Vatandaşlarımızın partimize ve belediye başkanlarımıza emanet ettikleri illerimiz, ilçelerimiz ve beldelerimiz, bizim onurumuz ve namusumuzdur. Bu vatanın her karış toprağına canımız pahasına nasıl sahip çıktıysak, partimizin kazandığı her belediyeye de öylesine sahip çıkacağız. Tüm belediye başkanlarımız sosyal belediyecilik ilkemiz doğrultusunda, kimseyi ayırt etmeden hizmet etmeyi, insanlarımızın hanesini ve sosyal yaşamını rahatlatacak projelere imza atmayı sürdüreceklerdir”

Horzum; “İkti̇dari Kazanacağiz” (2)

“İKTİDARI KAZANACAĞIZ”

“Türkiye Lozan’dan asla taviz veremez” “Türkiye Lozan’dan asla taviz veremez”

Ülkemizi içinden çıkılmaz bir ekonomik krize, belediyelerimizi şatafata ve yandaşlara aktardıkları kaynaklarla borç batağına sürükleyen AKP iktidarının, halkımıza yaşattığı bu yokluk ve yoksulluk düzenine önce yerel yönetimlerimizle, çok yakında da genel iktidarı kazanarak son vereceğiz. Biliyoruz ki, hepimiz kendi il ve bölgelerimize sahip çıkarsak, belediyelerimizin hizmetleri ile birlikte halkın emanetine sahip çıkarsak, iktidar çok yakındır. İzmir’den tüm memlekete şu mesajı veriyoruz… Çok çalıştık ve kazandık. Ama kazanmakla yetinmeyeceğiz. Asıl kazanan halkımız oluncaya, tüm bölge halkımızın gönlüne dokununcaya, dertlerine derman oluncaya ve aldığımız her oyun karşılığını hizmet olarak verinceye kadar durmayacağız. Daha çok çalışacağız, Ege Bölgesi ve Türkiye İttifakını çok daha büyüteceğiz.

Egeye ve Türkiye’ye sözümüz olsun”

Horzum; “İkti̇dari Kazanacağiz” (1)

Kaynak: Haber Merkezi