Denizli’nin Çameli ilçesinde hizmete açılan Çameli Belediyesi Yöresel Ekmek Fırını’nda ekmek satışları başladı. Vatandaşların daha kaliteli, sağlıklı ve uygun fiyatlı ekmeğe ulaşabilmesi amacıyla hayata geçirilen proje, ilçe halkından yoğun ilgi gördü.

İlk üretimin başarıyla gerçekleştirildiği fırında satışların başlamasıyla birlikte vatandaşlar ekmeklere yoğun ilgi gösterdi. İlk günden tam not alan ürünler için vatandaşlar memnuniyetlerini dile getirerek belediyeye teşekkür etti.

Eccaf6C3 5055 43C1 Bb82 81Aafea94550Çameli Belediye Başkanı Cengiz Arslan da ekmek satış noktasına gelerek vatandaşlarla bir araya geldi. Başkan Arslan, vatandaşlara kendi elleriyle ekmek verirken hemşehrilerinin görüş ve taleplerini de dinledi.

Denizli OSB’den Ankara’da Stratejik Temaslar
Denizli OSB’den Ankara’da Stratejik Temaslar
İçeriği Görüntüle

Çameli Belediyesi tarafından yapılan açıklamada, projenin ilçeye hayırlı olması temennisinde bulunuldu.

Muhabir: Haber Merkezi1