Honaz’da yaşayan Gürkan Bayrak ve Alperen Akan, yeni eserleri ‘Hayaller’e klip çekerek beğeniye sundular. Aylardır uğraştıkları yeni eserleri için bir süre önce stüdyoya giren iki genç, şarkının bitmesinin ardından klip aşamasına geçtiler. Sözlerini Gürkan Bayrak ve Alperen Akan’ın yazdığı, müziğini Uğur Tekcan’ın yaptığı şarkının klibini ise genç yönetmenlerden Eray Akbulut yaptı. Klibi Honaz ve Denizli’nin çeşitli noktalarında gerçekleştiren gençler şarkıyı sevenlerinin beğenisine sundu. Şarkı kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi topladı. Yapılan yorumlarda gençlerin çalışmalarına büyük destek verildiği görüldü.

"Piraye" göz kamaştırdı, ünlü sanatçı Niran Ünsal açılışta sahne aldı "Piraye" göz kamaştırdı, ünlü sanatçı Niran Ünsal açılışta sahne aldı

Ürettikleri eserin beğenilmesinden dolayı mutlu olduklarını kaydeden Gürkan Bayrak ve Alperen Akan, ‘’ Aylardır bu şarkımızla uğraştık. Gerek stüdyo aşaması gerekse klip aşaması bir yandan keyifli ama bir yandan da zordu. Ancak severek yapınca her şey kolaylaşıyor. Aldığımız ilk tepkiler çok olumlu. Sevenlerimizin şarkımızı beğenmesinden dolayı çok mutluyuz. Bu daha iyisini yapmak için bizleri teşvik ediyor. Yanımızda olan, destek veren herkese teşekkür ederiz’’ dediler.

Kaynak: Haber Merkezi