Denizli Ticaret Odası Başkan adayı Faik Müftüler, kent genelindeki esnaf ve sektör temsilcileriyle buluşmalarını sürdürüyor. Müftüler’in bu kapsamda gerçekleştirdiği son adresi balık hali oldu. Burada faaliyet gösteren esnafla bir araya gelen Müftüler, ticari faaliyetlerin günlük işleyişi, sektörde yaşanan gelişmeler ve esnafın karşılaştığı sorunlar hakkında bilgi aldı.

BALIK HALİ ESNAFININ TALEPLERİNİ DİNLEDİ

Ziyaret sırasında işletme sahipleriyle tek tek görüşen Müftüler, sektör temsilcilerinin çalışma koşullarını ve ticari faaliyetlerde karşılaştıkları sorunları dinledi. Esnafın talepleri, beklentileri ve çözüm önerileri üzerine karşılıklı değerlendirmelerde bulunan Müftüler, sahadaki temasların ticaret hayatının gerçek ihtiyaçlarının anlaşılması açısından önemli olduğunu belirtti.

Cf580B6F 37E9 4041 B7A2 6Cd1C4Efaf28

“ESNAFIMIZIN SESİ, TİCARET ODAMIZIN GÜCÜDÜR”

Denizli ekonomisinin farklı sektörlerin oluşturduğu geniş bir ticari yapı olduğuna dikkat çeken Faik Müftüler, balık hali esnafının da bu yapının önemli parçalarından biri olduğunu ifade etti. Müftüler, esnaf ziyaretlerine ilişkin değerlendirmesinde, “Denizli ticaretinin gelişmesi için kentin bütün sektörlerini dinlemek, onların yaşadığı sorunları yerinde görmek ve çözüm önerilerini birlikte değerlendirmek gerekiyor. Esnafımızın sahadaki deneyimi ve önerileri bizim için önemli. Ticaret Odası, kentte ticaret yapan herkesin kendisini ifade edebildiği, sorunlarını ve beklentilerini aktarabildiği bir yapı olmalı. Esnafımızın sesi, Ticaret Odamızın gücüdür” dedi.

4D8E7C36 8C8B 4145 Aca0 A2395081F1E4

Başkan Çavuşoğlu’ndan Gaziler Günü Mesajı
Başkan Çavuşoğlu’ndan Gaziler Günü Mesajı
İçeriği Görüntüle

“ORTAK AKILLA ÇÖZÜM ÜRETİLMELİ”

Ticaret Odası ile esnaf arasındaki iletişimin güçlü tutulması gerektiğini vurgulayan Müftüler, farklı sektörlerin ihtiyaçlarının birbirinden farklı olduğunu belirterek, çözüm üretme sürecinde doğrudan sektör temsilcilerinin görüşlerine başvurulmasının önemine işaret etti. Müftüler, ziyaretlerin yalnızca seçim sürecine yönelik bir çalışma olarak görülmemesi gerektiğini belirterek, kent ekonomisinin ihtiyaçlarının sahadan alınan bilgiler doğrultusunda değerlendirilmesi gerektiğini ifade etti.

Muhabir: Haber Merkezi1