Vatan Partisi’nin 119 kent ve köyde Üretim Devrimi Kurultayları yaptığını belirten Honaz Belediye Başkan Adayı Ahmet Gündüz, plan, tasarruf, yatırım, istihdam, üretim ve hakça paylaşım ilkelerini esas alan Üretim Devrimi Programı’nın Türkiye’nin kurtuluşu olduğunu ifade etti.

Ekonomideki temel ilkelerinin, yerel yönetimlerin de temel ilkesi olduğunu söyleyen Gündüz, “Bizim yönetimimizde üretici baş tacıdır, kamu hizmeti esastır. Üretimi canlandıracağız. Ekeni, biçeni, çobanı, tezgâhta çalışanı, çarkları çevireni, direksiyon sallayanı destekleyen kent, belde, mahalle ve köy yönetimleri kuracağız. Çarşıları ve pazarları üretimle ve alışverişle şenlendireceğiz. Kaynakları ranta değil, yatırım, üretim ve hizmete yönlendirecek, bu sayede gençlerimize, kadınlarımıza ve insanlarımıza iş sahası açacağız” diye konuştu.

Başkan Ertemur; "Nice 19 Mayıslara" Başkan Ertemur; "Nice 19 Mayıslara"

Honaz’da engelliden yaşlıya kadar bütün yurttaşlara, sağlık ve yeteneğine göre çalışması için gerekli eğitimin verileceğini, kurum ve düzenlemelerin örgütleneceğini vurgulayan Ahmet Gündüz, “ İş sahibi olmak, kamu hizmetinden yararlanmak, evimize ekmek götürmek ellerimizdedir. Bu sayede Honaz daha çok üretecek, halkın yüzü gülecektir. Tarımsal araçlar çok pahalı olduğu için erişimi güç makinelerdir. Ya da üreticilerimiz çok az üretim alanına sahip olduğu halde milyonlarca lira harcayarak bu araçlara sahip olup atıl kalmasına neden olmaktadır. Honaz Belediyesi olarak Tarım Makineleri Parkuru kurarak üreticimizin bu araçlara büyük paralar yatırmadan erişimini sağlayacağız. 2023 yılı verilerine göre Denizli’de 62 bin 300 traktör bulunmaktadır. Bu da bir traktöre yaklaşık 60 dekar iş yükü demektir ki, çok düşük bir rakamdır. Traktörler yatırım aracı değil tarım aracıdır. Bu parkur sayesinde üreticimiz elde ettiği geliri tarımsal araçlara değil yeni üretim alanlarına yatırım yaparak ülke ekonomisine daha çok katkı sağlayacaktır. Üreten ve mutlu Honaz için oylar Vatan Partisi’ne” dedi.