Denizlispor’da 14 Mayıs’ta göreve gelen Başkan Ahmet Yalın Yıldırım, yönetimde gelen istifalar sonrası sürpriz şekilde Seçimli Olağanüstü Genel Kurul kararı almıştı. Yeşil-siyahlılar bugün saat 15:00’te EGS Kongre ve Kültür Merkezi’nde tekrardan sandığa gidecek. Yeterli çoğunluk sağlanamaması durumunda kongre 24 Haziran’da yapılacak.

İSTİFALAR ARDI ARDINA GELMİŞTİ

14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimde başkanlığa seçilen Ahmet Yalın Yıldırım, 15 kişilik yönetiminden Ahmet Metin, Ali İnceören, Cemal Işık, Muhammet Kaplan ve Ali Yörümez bilgileri dışında aday listesinde yer aldıklarını savunarak istifa etmesi sonucu kongre kararı almıştı.

DELEGELERDEN GENİŞ YETKİLER İSTENECEK

Horoz’dan UÇK kaldırılsın çıkışı Horoz’dan UÇK kaldırılsın çıkışı

Yeni yönetimde yer alacak isimlerle görüşmeleri sürdüren Başkan Ahmet Yalın Yıldırım, delegelerden de geniş yetkiler isteyecek. Genel kurulda bir önceki özel hesap dönemi brüt gelirlerinin yüzde elli oranında borçlanma yapabilmesi için delegelerden yeni yönetim kuruluna yetki istenecek. Kulüp isim hakkının bir bedel karşılığında  (sponsorluk ve reklam karşılığı) kiraya verilmesi hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi ve Gerekli Taşınır ve Taşınmaz Malları Satın Almak, tahsisini yaptırmak, kiralamak, satmak, taşınmaz mallar üzerinde her türlü hakları koydurmak, her türlü inşaat ve tesisler yapmak, yaptırmak, bunları işletmek veya işlettirmek, şirketler kurmak, ortak olmak, vakıf tesis etmek, konularında yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi istenecek.

SPORTİF A.Ş.’YE NEVZAT YILMAZ ATANACAK

Denizlispor’da gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurulda, Kuruluş işlemleri tamamlanan, Denizlispor Spor Kulübünün kurucusu ve hâkim ortağı olduğu Denizlispor Sportif A.Ş temsil etmek üzere Asbaşkan Nevzat Yılmaz’ın atanması konusu oylamaya sunulacak.

Kaynak: Haber Merkezi