31 Mart Yerel Seçimleri öncesi CHP Çameli Belediye Başkan Adayı Av. İrfan Özcan çalışmalarına devam ediyor. Özcan; hayvancılıktan tarıma, esnafından memuruna, genci, yaşlısı tüm Çameli’nin hasret kaldığı hizmet anlayışını getireceğini ifade etti.

“VETERİNER HEKİMLER ÜCRETSİZ DESTEK VERECEK”

Hayvancılık ve tarım alanında büyük kazanımlar sunacaklarını belirten Özcan, “Hemşehrilerimin en büyük sıkıntısının ve giderinin veterinerlik hizmetleri olduğunu biliyorum. Belediyemiz bünyesinde veteriner hekimlerimizi ve destek ekiplerini istihdam edeceğiz. Böylelikle genç hekimlerimizin de ilçemize hizmet sunmasının önünü açacağız. İstihdam edeceğimiz hekimler ve yetkili personel ile muayene, tedavi ve bakım hizmetini sizlere ücretsiz olarak sunacağız. Yerinde hizmet anlayışımız ile hem zamandan hem paradan tasarruf etmenizi sağlayacağız” dedi.

ÇİFTİYE MÜJDE, HALK EKMEK GELECEK

Çiftçi ve toprakla uğraşan vatandaşların yanında olacaklarını belirten Özcan, “Belediye bünyesinde ziraat mühendisleri ve destek ekipleri istihdam edeceğiz. Toprak analizlerini uzman ekiplerimizle yapacağız. İlaçlama hizmetlerinde belediye personelimiz ücretsiz olarak hizmet verecek. Budama dönemlerinde ücretsiz yardım desteği sunacağız. Yerli tohumları gelecek nesillere aktarmak üzere ise tohum bankası kuracağız. Hemşehrilerimin arzu ettiklerinde sağlıklı, doyurucu ve taze ekmeği, uygun fiyata tüketebilmelerini sağlayacağız” dedi.

“BAKIM EVİNİ HİZMETE AÇACAĞIZ”

“İlçemizde yaşayan engelli ve yaşlı vatandaşlarımız için bakım ve rehabilitasyon evini hizmete açacağız” diyerek sözlerine devam eden Özcan, “Bakım ihtiyacı olan hemşehrilerimin sağlık, konaklama, hayata katılım ve bakım ihtiyaçlarını huzurlu ve güvenli bir ortamda karşılayacağız. Gündüz bakım imkanı sunarken, ihtiyaca göre 7 gün 24 saat yemek desteği ile hizmet vereceğiz. Yuvamız Çameli Gündüz Bakım Evi’nde çocukların uzman eğitmenlerimiz eşliğinde güvenle sosyalleşip eğitici ve öğretici zaman geçirecekleri ortam yaratacağız” şeklinde konuştu.