Denizli’nin Kale ilçesinde 2014-2018 yılları arasında belediye başkanlığı yapan Erkan Hayla'nın görev süresi içinde hayata geçirilen projelerle yenilenen güreş alanın ismi Recep Tayyip Erdoğan Er Meydanı olmuştu. Kale Belediyespor'un maçlarını oynadığı ilçe stadına da Kale Dr. Devlet Bahçeli Stadı ismi verilmişti. 31 Mart 2024’te yapılan yerel seçimlerde CHP'den belediye başkanı seçilerek ikinci kez koltuğa geçen Başkan Hayla, belediye meclisinin Mayıs ayı toplantısında güreş alanın ismi ile ilçe stadının isminin değiştirilmesini görüştü. Hayla'nın görev süresi içinde hayata geçirilen Recep Tayyip Erdoğan Er Meydanı'na ilçeye büyük hizmetler eden, güreş etkinliğini Kale'de başlatan Durmuş İncedayı'nın ismi verildi.

Başkan Ertemur; "Nice 19 Mayıslara" Başkan Ertemur; "Nice 19 Mayıslara"

Erdoğan Ve Bahçeli̇’ni̇n İsi̇mleri̇ Kaldirildi (1)

BAHÇELİ’NİN İSMİ DE KALDIRILDI

Yine Başkan Erkan Hayla döneminde MHP lideri Dr. Devlet Bahçeli'nin ismi verilen Kale Belediyespor'un maçlarını yaptığı stadın ismi de belediye meclisinin aldığı kararla Kale Emmoğlu Kemal Candan Stadyumu olarak değiştirildi.

Erdoğan Ve Bahçeli̇’ni̇n İsi̇mleri̇ Kaldirildi (4)

“HERKES HADDİNİ BİLSİN”

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Denizli İl Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, “Kale ilçemizde sayın genel başkanımızın isminin verildiği stada dair isim değişikliği gerçekleştirilmiştir. Bu şu anki ismi veren belediye başkanı tarafından gerçekleştirilmiştir. Onu sorgulamak ya da merak etme gereğini hissetmiyorum. Ancak her kim ki sayın genel başkanımın ismini kaldırma haddini kendinde bulmuş, çapını ve çevresini değerlendirsin. Netice olarak herkes bilsin ki; Aziz ve Asil Milletimizin gönlünde yer etmiş Bilge Liderimiz Sayın Dr. Devlet Bahçeli'yi hiç kimse sorgulayamaz. Herkes haddini bilsin. Var olsun Ülkücü-Milliyetçi Hareket! Var olsun Türkmen Beyimiz!” ifadelerini kullandı.

Erdoğan Ve Bahçeli̇’ni̇n İsi̇mleri̇ Kaldirildi (3)

Erdoğan Ve Bahçeli̇’ni̇n İsi̇mleri̇ Kaldirildi (2)