Milletimizden yalnız kamu hizmeti yapan halkçı belediyeleri kurmak için değil, Üreticilerin Millî Hükümetinin yolunu açmak için de yetki talep ettiklerini ifade eden Mehmet Çobanoğlu öncü görev, Vatan Partisi’nindir. Çözüm, milletimizin ellerindedir dedi. Vatan Partisi Büyükşehir Belediye Başkan adayı Mehmet Çobanoğlu ve Çivril Belediye Başkan adayı Adil Karadeniz seçim çalışmaları kapsamında Çivril’de Pazar yerlerini ve esnafı dolaştılar, projelerini anlattılar. Çivril halkı ile kucaklaşan Çobanoğlu ve Karadeniz Vatan Partisi yönetiminde Çivril’in üreten bir kent olacağını ifade ettiler.

Başkan Güngör’den sert tepki Başkan Güngör’den sert tepki

Çobanoğlu şunları söyledi: “1 Nisandan sonra ben ve adil arkadaşımız hem Denizli Büyükşehir Belediyesinde hem de Çivril Belediyesinde rantçı sisteme son verip Halkçı Belediyeciliğin nasıl yapıldığını göstereceğiz. Üreten Belediye Üreten Kent anlayışımızla pazarlar şenlenecek, esnafımızın yüzü gülecek. Bizim yönetimimizde Denizli halkı liyakatli, tutumlu ve pratik yönetimle tanışacak. Bizim yönetimimizde torpil işlemez, kartvizit geçmez, rüşvet sökmez. Bugünkü sistemde mafyaların yönettiği belediyeler, borçlanıyor, haraç topluyor, rant paylaştırıyor, suç üretiyor. Çalışanlar, kent hayatının kenarlarına itilmiş, varoşlara sürülmüştür. Kentlerimizde mafya saltanatı kuruldu. Kentlerimizi ve köylerimizi üretimden uzaklaştıran, meralarımıza el koyan, hayvancılığı baltalayan, tezgâhlarımıza kilit vuran, kıyılarımızı işgal eden mafyaları kentlerin tahtından indirmenin zamanı gelmiştir.”

Vatan Partisi Çivril Belediye başkan adayı Adil Karadeniz de üretici kooperatifleri kurarak üreticinin ürününü değerlendireceklerini, elma kurutma tesisleri kuracaklarını, yem fabrikası kurarak hayvancılığı destekleyeceklerini, et ve süt ürünleri tesisleri kurarak besilerin ürünlerini katma değerini yükselterek değerlendireceklerini söyledi.