Denizli’de önceki dönem Pamukkale belediye başkanlarının son verdiği çöp poşeti uygulaması, CHP’li Ali Rıza Ertemur’un göreve gelmesi ile yeniden başladı. Seçim ziyaretleri sırasında vatandaştan en çok çöp poşeti konusunda şikayet alan Ertemur, “Bu bir seçim vaadi olamaz. Belediyenin asli görevidir. Partilimiz Şeniz Doğan’ın yönettiği Merkezefendi Belediyesi’nde bu uygulama yıllardır yapılıyor. Fakat Pamukkale halkına bu hizmet gitmiyor. Biz göreve geldiğimizde çöp poşeti dağıtımını sağlayacağız” ifadelerini kullanmıştı.

Pamukkale’de Çöp Poşeti̇ Dağitimina Başlandi (1)

Aydın-Denizli otoyolu için geri sayım başladı Aydın-Denizli otoyolu için geri sayım başladı

KENDİ CEBİNDEN ÖDEYEREK ÇÖP POŞETİ DAĞITMIŞTI

Ertemur söz vermekle kalmamış, kendi cebinden ödeyerek binlerce çöp poşeti satın alarak Pamukkale’de dağıtımını gerçekleştirmişti. Ertemur’un seçim ekibi ve partinin ilçe teşkilatı üyeleri kapı kapı dolaşarak evlere çöp poşeti ulaştırmıştı. Uygulama vatandaştan destek görmüş, çalışma özellikle sosyal medyada övgüyle bahsedilen konuların başında gelmişti.

Pamukkale’de Çöp Poşeti̇ Dağitimina Başlandi (3)

İLK POŞETLER EVLERE ULAŞTI

Göreve gelmesinin üzerinden iki ay geçen Ertemur çöp poşeti uygulamasını bugün başlattı. Satın alınan 50 bin rulo çöp poşeti dün belediyeye ulaştı. Daha önceden oluşturulan ekipler, özel el arabaları ile poşet dağıtımına bu sabahtan itibaren başladı. İlk dağıtımın Karşıyaka Mahallesi’nde yapıldığı öğrenildi. Pamukkale Belediyesi 400 bin çöp poşetini sırasıyla ilçenin tüm mahallelerinde evlere ulaştıracak.

Kaynak: Haber Merkezi