Denizli’de otomotiv ve hizmet sektöründe yaptığı çalışmalarla adından sıkça söz ettiren ve Salih Otomotiv ve Denizli Arma Restourant işvereni Adil Saçaklı ile Gülseren Saçaklı’nın oğulları iş insanı Salih Saçaklı, Havana ve Mehmet Dağdaş çiftinin kızları Büşra Dağdaş ile sonsuz mutluluğa ‘evet’ dedi ve dünya evine girdi. Genç çiftin dillere destan düğünü Deda Viamor Event Hall’da gerçekleştirilirken, düğünde Denizli iş ve siyaset dünyası bir araya geldi. Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Güney Belediye Başkanı Mehmet Ali Eraydın, STK temsilcileri, Denizlili iş insanları, Saçaklı ve Dağdaş ailelerinin yakınları ve çok sayıda davetli düğüne katılım sağladı.

Sali̇h Ve Büşra Sonsuz Mutluluğa ‘Evet’ Dedi̇ (8)

MUTLULUK ŞARKILARI SÖYLEDİLER

Hayatlarını birleştirerek, bir ömür birlikteliğe imza atan çiçeği burnunda çift, gece boyunca bol bol dans ederek, birlikte mutluluk şarkıları söyledi. Büşra-Salih çifti düğüne katılan misafirlerle de yakından ilgilenmeyi ihmal etmedi. Saçaklı ve Dağdaş aileleri de davetlilerle tek tek ilgilenirken, eğlence gecenin geç saatlerine kadar devam etti.

Sali̇h Ve Büşra Sonsuz Mutluluğa ‘Evet’ Dedi̇ (7)

“TÜM DOSTLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ”

Erkeklere taş çıkartıyor Erkeklere taş çıkartıyor

‘Evet’ diyerek yeni bir hayata yelken açan Büşra-Salih çifti, “Bizleri bu mutlu günümüzde yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Hayallerimizi gerçeğe dönüştürdük, çok mutluyuz. Rüyada gibiyiz” ifadelerini kullandı.

Sali̇h Ve Büşra Sonsuz Mutluluğa ‘Evet’ Dedi̇ (6)

Sali̇h Ve Büşra Sonsuz Mutluluğa ‘Evet’ Dedi̇ (2)

Kaynak: Haber Merkezi