İzmir yolu üzerinde yer alan ‘Kebapçı Türkarslan’ın açılışı görkemli bir törenle gerçekleştirildi. Yerli ve yabancı turistlerin gözdesi olan, Denizli'nin ünü Türkiye sınırlarını aşan tescilli lezzeti ‘Denizli Tandır Kebabı’ açılışa özel fiyatlarıyla ve kaliteli hizmet anlayışıyla ‘Kebapçı Türkarslan’la Denizlililerle buluştu. Denizli’nin Merkezefendi İlçesine bağlı Saraylar Mahallesi’nde gerçekleştirilen ‘Kebapçı Türkarslan’ın açılışına, Merkezefendi Belediye Başkanı Şeniz Doğan, Kale eski Belediye Başkanı İsmail Yarımca, Denizli Tandır Kebabı ve Kültürel Lezzetleri Yaşatma Derneği Başkanı Güzide Metin Öz, STK temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı.

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.08 (1)

DOĞAN; “BEREKETLİ KAZANÇLAR DİLİYORUM”

Açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından konuşan ve ‘Denizli’mize hayırlı olsun’ diyen Şeniz Doğan, “Denizli’mizin eşsiz lezzetini deneyimlemek isteyen herkesi ‘Kebapçı Türkarslan’a davet ediyorum. İşletmemize hayırlı işler, bereketli kazançlar diliyorum” ifadelerini kullandı.

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.10 (1)

“KEBAPLARIMIZLA DAMAKLARI ŞENLENDİRMEYE GELİYORUZ”

“‘Kebapçı Türkarslan’ olarak, müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutuyoruz” diyen iş insanı Abdullah Türkarslan, “Lezzetin ve geleneksel Türk mutfağının buluştuğu bir mekân oluşturduk. Denizli’nin yöresel ve eşsiz lezzeti ‘Denizli Tandır Kebabını kaliteli ve daha ucuza hizmet vermek için yola çıktık. Bizler için yemek sadece bir ihtiyaç değil, aynı zamanda bir sanattır ve bu sanatı en iyi şekilde icra etmek için her gün özenle çalışıyoruz. Etin lezzetini en üst seviyede yaşatmak için doğal yöntemlerle pişirilmiş kebaplarımızla damakları şenlendirmeye geliyoruz. Köklü bir geçmişe sahibiz, yıllar boyunca kaliteli malzemeler ve ustalıkla hazırlanan yöresel tatlarımızı Denizli halkımızla buluşturacağız. Müşteri memnuniyetini her şeyin önünde tutuyoruz. Açılışa özel fiyatlarımızla, misafirlerimizin keyifli bir deneyim yaşaması için çalışacak ve güler yüzlü personelimizle tüm Denizli’mizi ağırlayacağız. ” ifadelerini kullandı. Türkarslan ayrıca açılışta kendilerini yalnız bırakmayan herkese teşekkür ederek, Denizlilileri ‘Kebapçı Türkarslan’a davet etti.

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11 (7)

“ÇATAL VE BIÇAK YOK”

İşletmede çatal ve bıçak servisi yapılmadığını ifade eden Türkarslan, “ Denizli Tandır Kebabı’nın geçmişi 1800'lü yıllara dayandığı rivayet ediliyor. 2020 yılında da bu eşsiz lezzet tescillendi ve marka haline geldi. Kebabımızı henüz yaşına girmemiş olan kuzuların etinden yapıyoruz. Önce ikiye ardından sekiz parçaya ayrılan kuzu eti, paslanmaz demir şişlere dizilip dışı taş, zemini toprak fırında pişmeye bırakılıyor. Burada yaklaşık 2-3 saat pişen etler satırla kesilip pide, soğan ve domates ile servis ediliyor. Kendine özgü kültürü gereği elle tüketilen Denizli Tandır Kebabını, tüm işletmelerde olduğu gibi bizde çatal ve bıçak olmadan müşterilerimize servis ediyoruz” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11 (2)

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.10 (2)

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.08

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11 (1)

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11 (3)

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11 (4)

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11 (6)

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.27

Whatsapp Image 2024 05 19 At 14.14.11 (5)