Denizli’nin Çardak ilçesinde 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü kapsamında voleybol heyecanı yaşandı. Çardak Belediyesi, Çardak Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve Çardak Belediyespor iş birliğinde düzenlenen 2. Geleneksel Çardak Voleybol Cup, Çardak Spor Salonu’nda gerçekleştirildi.Kadınlar Günü’ne özel düzenlenen turnuvaya 4 takım ve toplam 60 sporcu katıldı. Gün boyu süren karşılaşmalarda sporcular kıyasıya mücadele ederken, izleyenler de heyecan dolu anlara tanıklık etti.

75C70257 9E52 4346 A0E7 Ddcef008B3474 takım sahaya çıktı

Turnuvaya; Denizli Büyükşehir Belediyespor, Çardak Belediyespor A Takımı, Çardak Belediyespor B Takımı, Damla Spor katıldı.Müsabakaların sonunda Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü turnuvayı şampiyon olarak tamamladı.Çardak Belediyespor A Takımı ikinci, Çardak Belediyespor B Takımı üçüncü olurken Damla Spor ise turnuvayı dördüncü sırada bitirdi.

Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde şampiyona heyecanı
Merkezefendi Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde şampiyona heyecanı
İçeriği Görüntüle

1E67B2E6 6A88 4212 B82F A8Dd46A5C0FfKupa ve madalyaları Başkan Altıner verdi

Turnuva sonunda düzenlenen törende Çardak Belediye Başkanı Ali Altıner, dereceye giren takımlara kupa ve madalyalarını takdim etti.Başkan Altıner yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

“İlçemizde 2. Geleneksel Çardak Voleybol Cup turnuvasını gerçekleştirerek değerli sporcularımızı ağırladık. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü için düzenlediğimiz bu anlamlı turnuvada mücadele eden tüm sporcularımıza teşekkür ediyorum. Turnuvayı lider tamamlayan Denizli Büyükşehir Belediyespor Kulübü’nü tebrik ediyor, tüm sporcularımıza başarılar diliyorum.”

Kadınlar Günü kapsamında düzenlenen turnuva, hem sporun yaygınlaşmasına katkı sağladı hem de Çardak’ta renkli ve anlamlı bir spor organizasyonuna sahne oldu.

Muhabir: Haber Merkezi1