Ramazan ayının paylaşım ayı olduğunu ifade eden Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, "Öğrenciler ve vatandaşlarımızla orucumuzu burada açmak bizleri mutlu ediyor" dedi.Denizli Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü’nün organizasyonunda Bölge firmalarının destekleriyle geleneksel olarak düzenlenen iftar programı her gün 3 bin kişiyi aynı sofrada buluştururken, Ramazan Ayı boyunca toplam 100 bin kişiye ulaşılması hedefleniyor.

A W659769 02

Başkan Doğan; "Bir şehri gerçekten yaşanır kılan, kadınların gücü, mutluluğu ve enerjisidir"
Başkan Doğan; "Bir şehri gerçekten yaşanır kılan, kadınların gücü, mutluluğu ve enerjisidir"
İçeriği Görüntüle

Müftü Ahmet Hulusi Efendi Cami ve Külliyesi’nde gerçekleştirilen iftar programına; Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanımız Derya Baltalı, Pamukkale Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Mahmud Güngör, iş insanları, Pamukkale Üniversitesi öğrencileri ve vatandaşlar katıldı.

A W659769 03
"Bu özel günlerde, öğrenciler ve vatandaşlarımızla orucumuzu burada açmak bizleri mutlu ediyor"
Bu sene 100 bin kişiye ulaşılması hedeflendiğini ifade eden Denizli OSB Yönetim Kurulu Başkanı ve Baltalı Grup Yönetim Kurulu Başkanı Derya Baltalı, "Ramazan ayı boyunca Denizli Organize Sanayi Bölgesi, her gün bir sanayici tarafından 100 bin kişiye iftar düzenliyoruz. Organize Sanayi Bölgesi kendi elemanlarının imkanlarıyla her yıl burada yemek veriyor. Ramazan ayı; sabır, paylaşım ve sevgi ayıdır. Bu özel günlerde, öğrenciler ve vatandaşlarımızla orucumuzu burada açmak bizleri mutlu ediyor" dedi.

Muhabir: Haber Merkezi1