Pozitif Eğitim tarafından düzenlenen Ulusal Pisagor Matematik Sınavı'nda, dereceye giren  4., 5., 6. ve 7. sınıf öğrencilerine, Denizli Çatalçeşme Oda Tiyatrosu’nda düzenlenen törenle madalyaları takdim edildi. Sınavda özellikle Zahide Kaynak Dinçer Ortaokulu’ndan çok sayıda öğrenci üstün başarı göstererek madalya alırken, Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu öğrencileri de büyük başarı elde etti.

Whatsapp Image 2024 05 19 At 13.47.59 (1)

AYDIN; ÖĞRENCİ VE ÖĞRETMENLERİ KUTLADI

LGS yerleştirme sonuçları açıklandı LGS yerleştirme sonuçları açıklandı

Pozitif Eğitim’in kurucusu ve Olimpiyat Matematik Öğretmeni Ramazan Aydın, sınava toplam 822 öğrenci katıldığını belirterek, bunların 40’ının olimpiyat düzeyinde başarı göstererek altın, gümüş ve bronz madalya almaya hak kazandığını ifade etti. Sınavda başarı gösteren öğrenciler ile öğretmen ve okul yöneticilerini tebrik eden Ramazan Aydın, “Bu sınavda yüksek sayıda öğrencisi başarı göstererek en başarılı okul olan Zahide Kaynak Dinçer Ortaokul Müdürü Mehmet Vaybil hocamızı, öğrenci ve öğretmenlerini kutluyorum. Eğitime ve bilime çok ciddi şekilde değer veren ve bu tarz yarışmalarda en büyük başarıları elde eden bu güzide okulumuzu tebrik ediyoruz” dedi. Sınavda önemli başarı elde eden okullardan birinin de Zeytinköy Hayırseverler Ortaokulu Müdürü olduğunu belirten Ramazan Aydın, okul müdürü Muhammet Çamur’a eğitime ve bilime verdiği değer ve önem nedeniyle kutladı.

Whatsapp Image 2024 05 19 At 13.47.59

MATEMATİK OLİMPİYAT KAMPI’NA KATILACAKLAR

Sınavın sonunda barajı geçen öğrenciler ücretsiz olarak Pozitif Eğitim’in 2 haftalık matematik yaz kampına katılacak. Kampın sonunda gösterdiği performans ve seviyelerine göre ulusal ve uluslararası yarışmalara katılmak üzere olimpiyat takımına öğrenci seçilecek. Olimpiyat Matematik Öğretmeni Ramazan Aydın, Pisagor Matematik Sınavı'nın sadece matematikte yüksek başarı gösteren öğrencileri belirlemek için değil, aynı zamanda tüm öğrencilere kendi matematik seviyelerini değerlendirme fırsatı sunduğunu ifade etti. Aydın, "Bu sınav sonucunda veliler, çocuklarının matematik yeteneklerini, seviyelerini gördüler.  Bu doğrultuda, çocuğun potansiyeline göre gelecekteki kariyerine yön verebilirler” şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Merkezi