Denizli Sanayi Odası’nda meslek komiteleri ortak toplantısı gerçekleştirildi. DSO Yönetim Kurulu Başkanı Selim Kasapoğlu, DSO Meclis Başkanı Okan Konyalıoğlu ve Meclis Başkan Yardımcısı İlhan Sicimli’nin katılımıyla gerçekleştirilen toplantıya ilgi yoğun oldu. Meslek Komitelerinin talep, sorun ve çözüm önerilerini de aktarma fırsatı bulduğu toplantıda konuşan Başkan Kasapoğlu, “Yönetim dönemimizin başından beri meslek komiteleri ortak toplantılarına fazlaca önem veriyoruz. Çünkü Denizli Sanayi Odası’nın çalışması ve üretkenliği, meslek komiteleri kararlarına ve toplantılarına bağlı… Sizin görüşleriniz, toplantılarda sunduğunuz öneriler ve tavsiyeleriniz, bizim Yönetim Kurulu Kararlarımızın bel kemiğini oluşturuyor. Bizim de yönetim olarak sizlerden beklentilerimiz var. Önerilen kararların aslında uygulanabilirliğinin de meslek komitelerinde değerlendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Bu husus dikkate alındığında ortaya daha üretken sonuçlar çıkarabiliriz. Komitelerimiz aracılığıyla sektörlerimizdeki tüm paydaşları bir araya getirerek, ortak sorunlara çözüm bulma, sektörel kalkınmayı teşvik etme ve üyelerimize rehberlik etme arzusunu taşıyoruz” dedi.

Whatsapp Image 2024 05 01 At 16.52.04

 “MODEL FABRİKA İLE DENİZLİ SANAYİSİNİN ÖNÜNÜ AÇMAK İSTİYORUZ”

“Sizlerden gelen geri bildirimlerle sürdürülebilirlik en önemli konularımızdan” diyen Başkan Kasapoğlu, “Bu kapsamda sürdürülebilirlik birimizi oluşturduk. Sürdürülebilirlik Komisyonumuz, verimli bir şekilde çalışıyor. Bunun dışında Verimlilik Komisyonumuzu da oluşturmuştuk. Bugün Türk firmalarının Global piyasalarda rekabet edebilmesinin kilit noktalarından biri verimliliği… Verimlilik Komisyonumuzun kontrolünde yine Model Fabrikayı yürütüyoruz ve hızlı bir şekilde devreye almaya çalışıyoruz. Biz Model Fabrika ile Denizli Sanayisinin önünü açmak istiyoruz. Denizli Sanayi Odası olarak en önemli görevlerimizden biri de sanayicilerimize uygun arsa temini ve sanayi alanları üretmek. Bu anlamda da Makine İhtisas OSB ile ilgili Çivril’de, Bozkurt'ta ve Çardak’ta çalışmalarımız devam ediyor” diye konuştu.

Whatsapp Image 2024 05 01 At 16.52.04 (2)

MESLEK KOMİTELERİ; SORUNLARI, ÇALIŞMALARI VE HEDEFLERİ PAYLAŞTI

Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı; Makine, Madeni ve Metal Eşya sektörlerini temsil eden 15 ve 17. Meslek Komitesi adına Ali Demir, Ahşap, Kâğıt, Basım ve Mobilya sektörlerini temsil eden 9. Meslek Komitesi adına Cihat Kaydıhan, Tekstilde baskı ve boya sektörünü temsil eden 5. Meslek Komitesi adına İbrahim Onur Yıldırım, Yazılım ve Bilişim sektörlerinin yer aldığı 18. Meslek grubunu temsil eden Bilişim Komisyonu adına Bahadır Şenel; sektörde yaşadıkları sorunları, çalışmaları ve hedefleri paylaştı.

9.MESLEK KOMİTESİ YILIN MESLEK KOMİTESİ SEÇİLDİ

Borsadan belediye başkanlarına ziyaret Borsadan belediye başkanlarına ziyaret

Meslek Komiteleri Ortak Toplantısı, Yılın Meslek Komitesi plaket töreni ile sona erdi. Yılın Meslek Komitesi, Ahşap, Kâğıt, Basım ve Mobilya sektörlerini temsil eden 9. Meslek Komitesi olurken, komite üyeleri; Enis Emre Boz, Cihat Kaydıhan, Erkan Doğan, Serkan Yeniyol, Süleyman Demirayak plaketlerini DSO Başkanı Selim Kasapoğlu ve Meclis Başkanı İ. Okan Konyalıoğlu’nun elinden aldı.