Motosiklet tutkunları Pamukkale’de buluşacak Motosiklet tutkunları Pamukkale’de buluşacak

Tarihinde ilk kez 3. Lig’de mücadele etmeye hazırlanan Denizlispor’da 14 Mayıs’ta gerçekleştirilen seçimde başkanlığa seçilen Ahmet Yalın Yıldırım, yönetimini değiştirme kararı aldı. Mehmet Uz’un yerine başkanlık koltuğuna oturan Yıldırım’ın 15 kişilik yönetiminden Ahmet Metin, Ali İnceören, Cemal Işık, Muhammet Kaplan ve Ali Yörümez bilgileri dışında aday listesinde yer aldıklarını savunarak istifa etmişlerdi.

8 HAZİRAN’DA SANDIK KURULACAK

Yeşil-siyahlı kulüpten yapılan açıklamada, Seçimli Olağanüstü Genel Kurul’un 08 Haziran Cumartesi günü saat: 15.00’de EGS Kongre ve Kültür Merkezinde yapılacağı açıklandı. Toplantıda çoğunluk sağlanamaması veya herhangi bir sebeple ertelenmesi halinde 24 Haziran Pazartesi günü saat: 18.30’da aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacak.

DELEGELERDEN GENİŞ YETKİLER İSTENECEK

Yeşil siyahlılarda yapılacak genel kurulda bir önceki özel hesap dönemi brüt gelirlerinin yüzde elli oranında borçlanma yapabilmesi için delegelerden yeni yönetim kuruluna yetki istenecek. Kulüp isim hakkının bir bedel karşılığında  (sponsorluk ve reklam karşılığı) kiraya verilmesi hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi ve Gerekli Taşınır ve Taşınmaz Malları Satın Almak, tahsisini yaptırmak, kiralamak, satmak, taşınmaz mallar üzerinde her türlü hakları koydurmak, her türlü inşaat ve tesisler yapmak, yaptırmak, bunları işletmek veya işlettirmek, şirketler kurmak, ortak olmak, vakıf tesis etmek, konularında yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi istenecek.

SPORTİF A.Ş.’YE NEVZAT YILMAZ ATANACAK

Denizlispor’da gerçekleştirilecek Olağanüstü Genel Kurulda, Kuruluş işlemleri tamamlanan, Denizlispor Spor Kulübünün kurucusu ve hâkim ortağı olduğu Denizlispor Sportif A.Ş temsil etmek üzere Asbaşkan Nevzat Yılmaz’ın atanması konusu oylamaya sunulacak.

YEŞİL SİYAHLILARDA YETKİ İSTENECEK DİĞER KONULAR;

Denizlispor Spor Kulübüne bağlı futbol şubesinin aktif ve pasif varlıklarıyla bir bütün olarak kuruluş işlemleri tamamlanmış olan Denizlispor Sportif A.Ş. ünvanlı anonim şirketine devri hususunda yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,

Denizlispor Sportif A.Ş. unvanlı anonim şirket ile Denizlispor Spor Kulübü arasında mal varlığı devri sözleşmesi yapması ve devir ile ilgili tüm işlemleri yapması için yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi,

Kuruluş işlemleri tamamlanmış olan, Denizlispor Spor Kulübünün kurucusu ve hakim ortağı olduğu Denizlispor Sportif A.Ş. ünvanlı anonim şirketinin hisse yapı ve satış şartlarının belirlenmesi konularında yeni Yönetim Kuruluna yetki verilmesi.

Kaynak: Haber Merkezi