Haber MERKEZİ

Honaz Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun oğlu Kurşat Devecioğlu ile Ayşe-Hasan Yılmaz ailesinin biricik kızları Merve Yılmaz, haftasonu düzenlenen görkemli bir düğün töreniyle dünya evine girdi.

Denizli protokolü ve iş dünyasını bir araya getiren düğün.  Honaz Belediyesi’nin önceki dönem Belediye Başkanı Turgut Devecioğlu’nun oğlu Kurşat Devecioğlu hafta sonu düzenlenen düğün töreniyle hayatını Ayşe-Hasan Yılmaz çiftinin biricik kızları Merve Yılmaz ile birleştirdi. Deda Düğün Salonlarında düzenlenen düğün törenine katılım ise oldukça yoğun oldu.

Düğün törenine Cumhurbaşkanlığı Ekonomi Politikaları Kurulu Üyesi Nihat Zeybekci, AK Parti Milletvekilleri Şahin Tin, Cahit Özkan, Nilgün Ök, Ahmet Yılmız, Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan, ilçe belediye başkanları, siyasi partilerin temsilcileri, iş insanları ve çok sayıda davetli katıldı. Merve-Kürşat Devecioğlu çiftinin nikahını ise Denizli Büyükşehir Belediye Başkanı Osman Zolan kıyarken, nikah şahitliğini ise protokol yaptı. Genç çift bir ömür boyu için ‘Evet’ diyerek bu önemli günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm davetlilere teşekkür etti.